Om mig

Jag utbildade mig till aromaterapeut 2003 vid Axelsons i Stockholm. Där ingår medicinsk grundkurs och förutom aromamassagen också att behandla med eteriska oljor via fotens reflexzoner; aromazonterapi. Under 2004-2010 utbildade jag mig till kraniosakralterapeut, i den inriktning som Stanley Rosenberg har vidareutvecklat. Under 2018 blev jag certifierad kraniosakral terapeut. 2009 utbildade jag mig i Lund i “djupavslappnande ansiktsmassage av österländskt ursprung”, även kallad Tibetansk facelift. Redan 1988 studerade jag mental träning 20 poäng för Lars-Eric Unestål vid Örebro universitet. Sedan 2018 vidareutbildar jag mig inom medicinsk laser.

Hos mig kan du få hjälp med allt från hudproblem till andra fysiska och även psykiska besvär, som bl a kan vara resultat av stress och överansträngning. Förutom att behandla med de olika teknikerna separat kan jag ibland blanda dem för att få ett bra och varaktigt resultat. Här spelar erfarenhet, intuition och känsla stor roll. Jag vill i mina behandlingar ge dig en euforisk må bra-upplevelse. Att du efter behandlingen känner dig avslappnad och rofylld. Att du upplever att blockeringar och stressymtom har släppt och att du i stället har fått ny energi. Och att du sen lättare kan hålla distans till påfrestande situationer både i arbetet och privat. Så brukar mina klienter uttrycka sig om behandlingarna. Många är lärare som ofta arbetar i en mycket pressad situation.

Jag hälsar dig varmt välkommen på behandling, för att bara njuta eller behandla obalanser av olika slag.

Jag finns i Vitalklubben Fyrklöverns lokaler på Havregatan 10. T-bana Skanstull. Buss eller kort promenad mot Södersjukhuset en hållplats. Vik av till vänster på Havregatan.

E-post: info@helakroppsterapi.se
Telefon: 070-5503395
Besöksadress: Havregatan 10, 118 59 Stockholm

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar!