Aromamassage

Aromamassage/Aromaterapimassage är en mjuk, följsam och avslappnande massage där eteriska och vegetabiliska oljor används. Oljorna väljs ut efter ett konsulterande samtal då du får berätta hur du mår, fysiskt och psykiskt, om levnadsvanor och vad du önskar uppnå med behandlingen.

Du väljer själv om du önskar masseras med uppiggande eller avslappnande oljor. Du ligger på mjukt underlag på en massagebänk med trosa/kalsong på. Du blir varmt inbäddad i handdukar och täcke. Hela kroppen masseras, del för del, även huvud och ansikte. Kroppen och själen kan nu släppa stress och spänningar vilket även underlättar för aromaoljorna att verka. Många av massagerörelserna hjälper till vid renandet av lymfan på så sätt att slaggämnen transporteras ut ur kroppen.

Spända, ömma och smärtande muskler mjukas upp. Massagen gör att du blir mycket avslappnad och rofylld och efter behandlingen får du ligga kvar en liten stund och vila.

Hur ofta ska man ta en aromamassagebehandling?

Jag rekommenderar en gång i månaden för att förebygga problem och underhålla hälsan. En gång i veckan kan behövas under en tid vid akuta problem och kompletteras då också med hembehandling såsom aromabad och insmorning.

Välkommen på en mycket skön och behaglig behandling!

Gunnel Dahlberg